Projects

Renovations > East Taieri House

East Taieri House

They supplied a list of “non-negotiables” and “negotiables” and we’re happy to say that all the “non-negotiables” and 90% of the “negotiables” were achieved and within budget.

The main living and kitchen were moved from the rear (South) side of house and encompassed within the North-facing extension. Internal layout was revised and all bedrooms were provided with double glazing, new carpet and above code insulation.

The primary goal was an improved standard of living for a growing family. We designed the spaces to allow for a more inclusive style of living while still maintaining a separation of spaces. Double-glazed external joinery and maximum insulation were also specified.

The clients were absolutely fantastic throughout and as designers they were a wonderful reminder of why we do what we do.

Get In Touch

    Please prove you are human by selecting the star.